lördag, juni 30, 2012

Biverkningar

Dom borde förbjudas. Det är inget roligt att må sämre än innan man började medicinera. Vänder det inte snart blir det ingen USA-resa för mig och eftersom det här är ett skov i en kronisk sjukdom, får jag inte ett öre tillbaka på försäkringen heller (upptäckte jag just). Det jobbigaste är att det liksom inte spelar någon roll vad jag gör, jag kan inte påverka hur jag mår, bara hoppas att kroppen vänjer sig vid kortisonet snart så jag slipper må skit.

5 kommentarer:

Linda #handgjordlyx sa...

Men USCH och FY! Du ska inte vara sjuk!! Du ska vara frisk och må bra och komma hit och hälsa på efter att du varit i USA. När åker du till USA förresten? ;)

Krya på dig fort och mycket nu!

Ponder sa...

Kan bara hålla med! ;)

Om jag nu kommer iväg är det redan på torsdag jag åker. Är jag bara så pigg att jag klarar flygresan så åker jag... resten ordnar sig! Och jag vill verkligen att vi hittar en helg som jag kan komma ner till er. Det är väl över två (!!) år sen vi sågs nu? :(

Linda #handgjordlyx sa...

TVÅ ÅR?! Herregud det är inte klokt.

Hur länge blir du borta i USA? Du har inte ledigt så du kan komma mitt i veckan nu på sommaren?

Vi har inget bokat 18-19 juli, 23-25juli, 3-5 augusti (helg), om du har lust/kan och orkar så skulle det vara jätteskoj om du vill komma! =)

S sa...

Oh, hoppas att du tar dig iväg!

Om du gör det så får du äta (i alla fall titta på) peanut butter M&Ms åt mig!

S sa...

Å nu förstår jag att jag är sjukt sent ute med den förra kommentaren. Du har väl redan hunnit åka och komma tillbaka flera gånger!