lördag, april 09, 2011

Städat

I princip hela dagen. Och ändå syns det knappt. Något tröstlöst...

Och det värsta är att innan nästa dag infinner sig när jag faktiskt orkar ta tag i skiten så kommer det att se lika illa ut igen.

Sen ett annat problem. Det är så mycket kläder, skor och annat som behöver tas om hand, som i skänkas/säljas. Men någon ork över för det finns inte. Kvarstår att slänga allt, men det tar emot. Så gör man liksom inte med saker som är fullt användbara.

4 kommentarer:

Alex sa...

Har också städat en massa, men än så länge ser det hyggligt ut. Är det något jag kan hjälpa dig med vad det gäller saker som behöver bort? Frakta iväg t ex.

Jenny sa...

lägg allt i sopsäckar och stoppa i klädinsamlings container, så får de sortera sedan :)

Ponder sa...

Alex: Tack så jätte mycket för erbjudandet vännen! Jag mobiliserade maken, som åkte flera vändor till återvinningen förra helgen. Lär bli ett par vändor till den här helgen.

Jenny: Har gjort just det. Problemet är allt det där som borde säljas av, det där som ändå är värt en del pengar...

Nikki sa...

Känner så väl igen mig! Jag orkar inte heller med alla kläder osv... men vi känner till en kvinna som åker till ett barnhem i Ukraina med en lastbil och hon samlar in kläder och leksaker så då känns det i alla fall okej att skänka bort sakerna eftersom jag inte har kraften till att sälja dem på tradera även om det skulle vara skönt att få in slantarna i kassan för de behövs ju egentligen!