lördag, maj 22, 2010

Beroende

Jag har ett sjukt behov av att köpa Magrethe-skålar. Helst i alla färger. Gärna också matchande redskap. Och det sjukaste av allt är att jag inte ens gillar att använda dom. Tycker det känns läskigt att röra i dom.

Hjälp mig! (Problemet är inte var jag ska göra av dom, jag älskar att ha dom och titta på dom, utan att jag måste sluta köpa fler...)

Bilden är lånad från inreda.com, riktigt så här illa är det inte här... än.

6 kommentarer:

Alex sa...

Jag kan ärva dom :)

Ponder sa...

Så snällt av dig. ;)

Nikki sa...

Du kan skicka dem till mig! Jag tycker de är superfina, har iofs feg som jag är bara svarta men skulle kanske köpa någon med färg också?! Tycker inte de är läskiga att röra i! Ha! Ha! Däremot när man vispar så tycker jag det stänker mer än när jag vispar i en skål från Ikea som vi har!

Linda #handgjordlyx sa...

Hehe... Även här börjar det bli någon form av samlarmani. Märkligt.

Maken "fick" tre svarta i julklapp från jobbet förra julen och nyss sorterade han bort en del andra skålar jag hade och lovade mig nya margreteskålar istället.

Och för en gångs skull vågade jag mig på FÄRG och just nu letar jag bara efter en rosa också och sen har vi sju...

Världen enligt J. sa...

*Hahaha*

Jag tycker att de är världens bästa skålar...och har bara tre olika färger. *oj oj så duktig och disciplinerad jag är*

Ponder sa...

Nikki: Problemet är inte att jag inte vill ha dom, problemet är att jag inte kan sluta köpa dom! Vispa går inte alls i dom, det håller jag med om - både låter illa och stänker. Men jag kom på idag att jag kan använda silikonredskap i dom - då är det inte läskigt att röra! Tur att det finns Rosti-slikepottar. ;)
Om du har svarta kan du ju krydda upp det med en eller två skålar/redskap i annan färg - allt passar ju. :)

sl: Hm, kanske den nya samlartrenden?! ;) Men bara sju? Det finns ju fler färger än så - ni måste nog ha några till.

J: Jag kanske kan lära mig, speciellt nu när jag hittat silikonredskapen (se Nikkis svar). Betyder "tre olika färger" samma sak som totalt tre skålar? ;)