söndag, september 13, 2009

Världens bästa tv-program


CSI Miami ska tydligen vara världens bästa tv-program enlig en undersökning i Usa. Det framgick inte om det var amerikaner som var tillfrågade om hela världens program eller om hela världen tillfrågades. Min gissning är första alternativet för alla vet ju att CSI Miami inte ens är bäst av CSI:erna. Snarare tvärtom.

3 kommentarer:

Alex sa...

Håller med fullständigt! Egentligen är det bara CSI som är riktigt bra (eller var iaf) och CSI New York är oftast bra. CSI Miami är uruselt och det får nog David Curuso (eller hur det stavas) ta på sig.

Anonym sa...

Las Vegas är bäst, men sen kommer Miami, mycket tack vare Horatios smålöjlig poser, jag har en absolut favoritpose, den när han sveper fram kavajen och blottar sin stora pistol *hua* och sen älskar jag hans märkliga betoning ;)

-Åsa

Anonym sa...

Miami är som du skriver snarare sämst av de 3. NY har gått förbi vanliga CSI men de delar nog plats. Jag fixar inte Horatios jäkla sätt.. När han ställer sej på sidan, tar av sej solglasögonen och säger nåt klyschigt som "Vi ska ta fast mördaren" men sin jobbiga röst.. Usch. Jag får byta kanal då.. ;-)