onsdag, augusti 20, 2008

Skoluppdatering

Det var en nöjd dotter som kom hem, både igår och idag, mest för att de hade fått keso till lunchen. Hon hade fått sitta bredvid en av kompisarna från dagis och en ny kille som hon inte vet vad han heter (hon har inte vågat prata med honom). Vi fick med ett papper hem med lite information, (med betoning på lite), och även papper att fylla i angående kost och kontaktnummer. Allt som allt vet vi inte så mycket mera nu än igår, det är mycket som liksom saknas innan det känns helt okej, eller vad jag ska skriva. Nåja, dottern trivs i allafall, och det är det viktigaste. Det andra ger sig väl med tiden hoppas jag.

2 kommentarer:

Cina sa...

Skönt att hon trivs även om jag förstår att det känns lite konstigt att inte ha mer koll som förälder. På vår skola har de föräldramöte på våren för föräldrar till nya barn och barnen hälsar på i skolan flera gånger under våren. inget sånt hos er?

Ponder sa...

Jodå, det var ett möte i våras, två dagar efter förlossningen, så av förklarliga skäl var vi inte där. ;) På dom som var där så lät det som att det inte var särskilt mycket info där heller, den skulle "komma senare"...
Dottern var i skolan en gång och hälsade på och träffade sin nya fröken, hon som slutade sen. Det var allt.