onsdag, augusti 06, 2008

Gråtmild

Idag är det inte långt till tårarna, de liksom bränner bakom ögonlocken hela tiden. Och inte har de någon speciell anledning att ligga där på lur, allt är ju precis lika bra/dåligt som vanligt. Undrar vad det är som gör att vissa dagar känns så mycket jobbigare än andra?

7 kommentarer:

Elin sa...

Man får ju nog nån gång antar jag. Att det aldrig går över MÅSTE vara jobbigt.
Kramar om igen!!!

Lotta sa...

Vissa dagar tål man vad som helst och ibland inte ett smack. Kanske hormonerna? Sen är det väl inte konstigt att bägaren ibland rinner över.

Gråt en skvätt och kanske det känns bättre sen. Har själv en sån där bränna-bakom-ögonlocken-dag. Hoppas morgondagen har något trevligare med sig. :)

Anonym sa...

Men åh... Kram på dig!

Anonym sa...

Dagsformen varierar ju så klart, så länge om du haft ont nu så är det inte konstigt!

Hoppas du kan få lite lindring nu snart, det är inte mänskligt att behöva ha det som du har det!!!!

Kram Åsa

Ponder sa...

Men åh vad gulliga ni är som bryr er och skriver så fint till mig. Nu gråter jag en skvätt för det, men det är ju bra tårar i allafall.

Linda #handgjordlyx sa...

Jag tror på att bryta ihop och komma igen. Oftast känns det bättre när man har fått släppa ut allt det där jobbiga och sen kan "börja om".

Gråt du! Och kom igen sen. När du orkar.

*kram*

Världen enligt J. sa...

Jag vet inte varför det är så, men jag vet att det är det. Vissa dagar är helt enkelt gråtdagar. Det har tagit lite tid för maken att förstå det (i början var han skräckslagen...). Att försöka hålla tillbaka tårarna gör ofta det hela värre.

Hoppas att du mår bättre snart!