lördag, februari 13, 2010

En sån period...


Sex, eller var det sju, nedkissade byxor på en dag. Ibland är det svårt att inte bli trött och framför allt är det svårt att inte visa det.

På dagis är det inga problem, utan det är hemma Prinsen glömmer bort att gå på toa. Dessutom talar han inte om när det hänt en olycka (trots att vi aldrig har skällt på honom eller så) så han kan gå med blöta byxor länge om vi inte är uppmärksamma.

Och ja, jag vet att det är normalt och övergående, men det är ändå lite jobbigt, speciellt i kombination med magsjukan i huset.

3 kommentarer:

Busmamman sa...

Tell me about it!!
Lukas har en sån period nu igen han med...det är vansinnigt tröttsamt!
Han säger inte heller till fastän vi aldrig blir arga på honom för att han kissat på sig.
Tycker det skulle vara obehagligt att gå med kissiga brallor liksom. För att inte tala om pinsamt när man är över 6 år...

Nikki sa...

Oj! Kissar han så många gånger på en dag? Jag är nog lyckligt lottad som har barn som inte kissar/kissat på sig och som dessutom inte går på toa mer än 4-5 gånger per dag! Noah hade iofs lite problem förut för hans snopp kom ofta inte ner i toaletten så då kom det kiss ut på golvet/byxorna. Det är inte det som händer för Prinsen? Noah blev jätteledsen när han råkade göra så och vi skällde inte heller på honom eller så. Men de kan nog tycka det är jobbigt ändå.

Hoppas det löser sig för Prinsen, det gör det ju någon gång i alla fall!

Ponder sa...

Busmamman: Jag ska egentligen inte klaga, det här är första gången som det varit något problem sen han blev torr för ett år sen, men det är så typiskt att det kommer samtidigt som Dottern har magsjuka...
Jag hoppas att både Prinsen och Lukas kommer ur sina perioder pronto!

Nikki: Det är nog lite där problemet ligger, att han inte har tid att kissa färdigt. Det är väldigt mycket Prinsen just nu, på alla sätt och det går i ett. Att gå på toa är helt enkelt inte prioriterat i hans värld. ;)