tisdag, februari 10, 2009

Ligger och tittar i taket

Känner mig less, ledsen och värdelös. Har försökt ordna med läkarbesök och sjukskrivning idag, utan någon som helst framgång. Dessutom sågade läraren min artikel, "precis godkänd" blev omdömet. Tydligen kan jag varken skriva ingresser eller rubriker (som inte ingick i uppgiften).

8 kommentarer:

Linda #handgjordlyx sa...

Fick du kritik för något som inte ingick i uppgiften?! Sånt begriper jag aldrig... Om det inte står vad man ska göra, hur ska man då VETA vad det är man ska göra?? Jag tycker iallafall att det var en bra text! Sådeså.

Ponder sa...

Ja, han kritiserade rubriken, som inte ingick. (Därför la jag inte ner något direkt jobb på den...) Det är två lärare på kursen, och just den här verkar inte tycka om det jag skriver alls.
Tack för att du tyckte den var bra i allafall. :)

Ponder sa...

Just det, något som också irriterar mig med den här läraren (när jag ändå håller på och klagar ;) - jag har ställt frågor i anknytning till hans kritik förut (alltså inte ifrågasatt utan frågat hur det fungerar typ), men han skiter i att svara. På en internetbaserad kurs är väl det A och O ändå?

Jenny sa...

Usch då!! :( Låter som en riktigt trist dag!!
Skickar en extra kram!!

Linda #handgjordlyx sa...

Jamen, det är ju preciiiiis så det varit på den ena kursen jag gått! Jag har fortfarande inte fått svar på mina frågor jag ställde före jul ;-) Den andra är helt tvärtom, där får vi svar på ett par timmar, oavsett om det är lördag, julafton eller vardag! Den läraren är HELT otroligt bra.

Världen enligt J. sa...

Trist, trist!

Nina sa...

Trist. Man måste ju få veta vad man ska göra för att göra det rätt ju.....

Nu har ju inte jag läst artikeln men är säker på att den är bra. Du skriver iaf jättebra i bloggen.

Kram

Anonym sa...

Nämen!? Ingressen som jag tyckte var bra!

Det där kan reta gallfebern på en, att de inte svarar på frågor. Gå på honom igen!

Jag gillade i alla fall det du skrivit!