torsdag, mars 12, 2009

Ogrundad ilska

Idag är jag arg. På allt och inget. Vet inte varför, men ilsk är jag. Diskmaskinen fick just höra ett och annat. Kökspallen med. Nästan så att jag längtar efter någon att bråka med, för att få det ur mig.

8 kommentarer:

Linda #handgjordlyx sa...

Haha, kom och slåss med mig? Jag kan också behöva bråka lite... ;-)

Ponder sa...

Vi kan väl gadda ihop oss och göra livet surt för någon annan? Jag vill ha dig på min sida, så klart. :)

S sa...

Det är ju något bland det jobbigaste man kan råka ut för, faktiskt.

Linda #handgjordlyx sa...

JA! Vi slåss mot nån annan? Vem ska vi ta idag...? Finns det någon lämplig? Din puckodoktor kanske..han med "ringer efter sjukskrivning"? ;-)

Anonym sa...

Frustrerande! Man går liksom om laddar men har ingen att ösa sin ilska över. Det är så att man tror man ska sprängas till slut. I mitt fall är det tyvärr sambon som får ta mycket av ilskan som pyser ut.

Anonym sa...

Bäst man håller sig undan så! Hoppas att det är bättre nu?

Tack för tipset ang. vad som kunde vara fel and inresetillstånd, inte helt omöjligt att de har missat att registrera att jag lämnat landet, men nu verkar deras lilla databas ha förstått att jag är fredlig och inte tänker immigrera!

Ponder sa...

Nu känns det bättre. Efter att ha svurit åt diverse delar av möblemanget och kastat lite med tidningarna släppte den värsta ilskan. Sen kom Prinsen a.k.a. Herr Bengtsson som han döpt om sig till (vi heter alltså inte det i efternamn) hem och var på ett underbart humör. Vem kan vara arg då?

Busmamman sa...

Tur jag inte ringde dig dårå