fredag, maj 01, 2009

Det var ett jävla tjat!

Idag har Dottern lekt med en tjej på gatan som hon väldigt sällan leker med. Det hela slutade med att båda tjejens föräldrar var här, i omgångar, och ifrågasatte vårat beslut att Dottern inte fick sova över hos dom. När vi sa att det inte passade bra idag kontrade de genast med att fråga om i morgon istället. Pressade, tjatade, stressade. Varför kan inte ett nej få vara ett nej?

Nu måste vi alltså åka iväg någonstans i morgon, eftersom jag tillslut sa att vi skulle bort på middag för att slippa tjatet. Hurra.

9 kommentarer:

DaisyAndMe sa...

Vilka människor det finns.. Ohyfsat att trycka på så där.

Ponder sa...

Ja, verkligen! Och allt bara för att de inte kan/orkar/vill säga nej till sin egen dotter...

Livet på Citronodlingen sa...

Men hallå.. vad jobbigt det är när folk inte ger sig...

Viktoria sa...

Vilka konstiga föräldrar!

Så istället för att säga ifrån till sin dotter så var det "lättare" att tjata på er?! Jag undrar hur det går till i andra frågor i det hemmet...

Nikki sa...

Amen hjälp! Vad är det för människor?

Ponder sa...

Hemma hos dom är det dottern som bestämmer, "för hon blir så arg annars". Det berättade mamman för bästa grannfrun för ett tag sen. Låter verkligen jätte smart... Hur ska det gå när tjejen blir lite äldre och vill åka ner på stan, dricka öl och röka cigaretter. Ska hon få det då "för att hon blir så arg annars"?

S sa...

Eh, vänta nu. Är det inte barnen som brukar tjata tills de får som dom vill? Inte föräldrarna väl?? Eller, jag kanske missuppfattat nåt.

Anonym sa...

å hej å hå, vilka föräldrar. måste sovas över när man ändå bo så nära? nu kommer jag inte i häg vilken ålder det är på din dotter, men dom hinner sova över hos varandra senare i livet me, varför ha så brottom. och passar det inte med ett nej, så är det så. jag skulle vara hemma, vi skulle åkt bort men nu blev det inte så. Så vi ska mysa vi alla i familjen själv i kväll typ.

tur att man inte har grannar.

Ponder sa...

S: Här tjatar tydligen föräldrarna så att dottern ska slippa...

Sanna: Precis så tänker vi! Vi bor ju så nära, varför ska de sova över då när de är så här små? Vissa dagar vill inte jag ha några grannar heller...