lördag, maj 02, 2009

Förvisade

Jaha, då ska vi snart dra iväg. Annars märker ju grannarna att vi ljugit. Lutar åt en tur till stugan och sen middag hos mamma. Det blir säkert jätte bra, men jag avskyr att känna att vi blir tvingade att åka.

Dessutom lär frågan om övernattning komma upp igen. Gäller med andra ord att fundera ut ett bra svar. Några förslag?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men gud vilka grannar!!! Hur KAN man bara vara sådär pushig?! Man börjar ju verkligenundra varför de var SÅ himla angelägna!
Ni kanske kan säga att Dottern lider av mardrömmar och att ni därför inte vill att hon ska sova borta, fast då kanske ni måste ha henne med på det och det kanske inte är helt pedagogiskt... Eller bara att ni inte låter henne sova borta alls rakt av?

Livet på Citronodlingen sa...

Jag vet inte... jag tycker själv det är superjobbigt med såna där människor som aldrig ger sig...

Världen enligt J. sa...

Det kanske är bäst att inskärpa ett NEEEEJ! Och förklara att det kära barnet inte klarar av att sova borta (dra till med vad som helst: hon går i sömnen, vaknar 100 gånger varje natt, drömmer mardrömmar, vill sova med er föräldrar etc.). Om det inte hjälper: upprepa NEEEEJ! Låt er inte manipuleras!

Gud vad människor är konstiga...

Busmamman sa...

Kanske helt enkelt att ni tycker att hon är för liten??
Det hade varit mitt svar...

Ponder sa...

Tack för era svar! Problemet med så stora barn dom Dottern är att hon själv skulle avslöja alla vita lögner om sig själv ifall de skulle fråga henne. Jag tror vi får gå på Busmammans linje och säga att vi tycker hon är för liten än. Och hoppas att de nöjer sig med det...