söndag, november 01, 2009

Tack så jävla mycket för det, Amerika!

Något jag aldrig kommer acceptera, oavsett om jag firar Halloween eller ej, är "traditionen" att kasta ägg på hus som inte ger godis. I år var det en skock ungdomar som kastade ägg på vårt hus, och då hade de inte varit här och ringt på först ens. Maken spenderade en del av kvällen med att försöka spola bort äggröran från vår vita putsfasad. Vet inte hur det blev, om allt gick bort, för det är omöjligt att se i mörkret. Själv ringde jag polisen. De suckade lite uppgivet och sa att om de inte får in fler anmälningar kommer de inte göra så mycket. På min fråga om det inte vore läge att skicka ut en bil i alla fall, innan gänget gör något mer än kastar ägg (t ex eldar bilar) höll konstapeln med. Om det sen kom någon bil vet jag inte. Jag tröttnade på att stå i fönstret och kolla.


Visst var det ni "mamabloggen" som fick erat hur äggat förra året?

6 kommentarer:

Nikki sa...

Vi fick också ägg på vårt hus för några år sen, trots att vi faktist brukar ge godis till barnen som kommer MEN då hade inga barn kommit när ägget slängdes på huset vi såg det först några dagar senare. Fläckarna var jättesvåra att få bort och det blev nog lite kvar! Surt!

Anonym sa...

GGGRRRRRRRRrr!!!!!! Jo vi fick ägg kastade mot huset, men som tur var hamnade de på dörren och gick att få bort. Grannarna (den osmidiga damen som inte ville låta våra storbarn vara på bryggan om du läste om det i somras,) för några år sen fick ägg på fasaden mitt i sommaren och de hann börja steka så de fick putsa om hela sidan vilket kostade 30000 eller så, men jag tror det gick på försäkringen. Hoppas ni slipper det!!! Vilken idiotisk tradition!!!!!!!!!!!

Livet på Citronodlingen sa...

Gud så idiotiskt.

Viktoria sa...

Vår granne fick sitt hus äggat under en hel höst och vinter. J*vla otyg!

Hoppas kletet gick bort!

S sa...

Det är ju nästan så att man inte kan tro att det är sant. Jag tänker bara på föräldrarna till dessa ungdomar.

Hade jag kastat ägg hade jag åkt på en REJÄL avhyvling! Sen hade mina föräldrar skickat mig till ert hus och så hade jag fått tvätta bort äggröran.

STACKARS er!

Anonym sa...

Jag är inget fan av några högtider, men det här är den jag gillar allra minst. Som tur är orkar inga barn traska upp för de tre trapporna upp till vår lägenhet!