måndag, april 13, 2009

And the winner is...

Världen enligt J, som svarade ett påskägg med bajs i. Inte helt rätt, då det rätta svaret är "En bajspåse med bajs i" (vi har ju som bekant hund), men helt klart närmast!

Den kreativa vinsten får jag återkomma med. Kanske till den som gissade bäst på skorna, vi får se... Nu måste jag sova, man blir trött av att hålla tävlingar.

Tack alla ni som varit med och tävlat!

Grattis J! Vilket halsband vill du ha? Mejla om du inte vill ta det här.

6 kommentarer:

Mrs E sa...

äsch då ja hann ju inte! Kanske det kommer fler tävlingar? Det är roligt med tävligar. Jag skulle också vilja lägga ut sådana på bloggen men man blir inte precis sponsrad när det mest bara är släkten som läser ens blogg..

Svar på dina frågor, jag läser svenska böcker med barnen. Stora A som går i skolan och har lärt sig läsa, läser en hel del på svenska också. Vi ser på svenska filmer på dvd och sjunger svenska barnlåtar som vi ofta får i presenter från Sverige.
Det är väldigt skönt att man får vård här när man behöver det OCH det är gratis. Men det finns alltid en baksida.. Det kommer jag säkert ta upp i bloggen någon gång.
Stora A är en sådan storebror som alla borde få ha. Det har han varit sedan den dag han blev storebror. Det är nästan så att jag börjar gråta när jag tänker på vilken omtänksam person han är. Och ja, till utseendet är stora A och lilla S väldigt lika

Nu måste vi sova!!

S sa...

NEEEJ! Jag tänkte att det var söndag imorgon.

Nu får du ha en ny tävling! Då ska jag vara snabb in med ett svar. Skitskalle vad klantig jag är!

Elin sa...

Grattis till J!

Världen enligt J. sa...

Det här är banne mig osannolikt! Jag är inte den som vinner några tävlingar - någonsin!

Anna sa...

Grattis J!
Vad roligt det är med tävlingar, fler önkas... :-)

Världen enligt J. sa...

Åh, det översta gröna!