fredag, april 10, 2009

Ännu mer om Sjukvårdsupplysningen

Jag glömde ju skriva att när vi kom hem var jag tvungen att sitta i telefonkö i 40 minuter till. För att avboka läkartiden kl 21:15. Ett samtal som tog 20 sekunder.

Hur jävla svårt kan det vara att lägga in en funktion i växeln där man väljer "5", knappar in personnumret, tiden för besöket och sen avbokas det automatiskt?? Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. (slut på ord igen)

4 kommentarer:

Lotta sa...

Men kan du inte logga in på dina sidor på landstingets hemsida? Där kan man ju avboka.

Nikki sa...

japp, hur svårt kan det va?

Allt verkar svårt när det kommer till vården! Visst det finns underbara människor också mindre underbara som jobbar där. I mammas fall startade de behandlingen oerhört fort men akuten idag var liksom en katastrof! Hur ska man orka vara sjuk?

Anna sa...

Vad ska man säga?
Urdåligt!!!

S sa...

Ja, eller ett boknings- avbokningssystem på internet?! Då slapp man prata med någon oförstående i första ledet och fick välja sin egen tid. Vi skulle slippa alla sura och bittra människor som placeras på fel ställe i vårt samhälle. Excempelvis. Då har vi bara det lilla problemet med att landsting och kommuner är värdelösa på att skriva kravspec:ar och allt blir bara fel och kostar pengar ändå.